Reparatii TV Giurgiu

FIRMA DE REPARATII TELEVIZOARE CU SEDIUL IN GIURGIU !


Reparam orice model!

Fie ca este LED sau cu LCD, fie ca este Sony, Samsung, LG, Philips sau o marca mai necunoscuta, noi reparam orice model indiferent de diagonala. De asemenea, mentionam faptul ca dispunem de un atelier care este dotat cu toate aparatele necesare pentru a repara televizorul dumneavoastra. Va astepam in sediul nostru! Multumim.

Ne deplasam in Giurgiu!

Stim cat este de important timpul pentru dumneavoastra, asa ca ne-am gandit sa oferim aceste servicii si la domiciliul clientului. Nu te plimba cu televizorul pe drum si apeleaza la serviciile nostre, iti reparam TV-ul cat se poate de repede.

Preturile dupa constatare

Nu putem sa stabilim un pret exact pe reparatie, insa dupa ce constatam ce defect are televizorul dumneavoastra, atunci putem sa va oferim pretul reparatiei. Trebuie sa tineti cont ca vom face tot posibilul sa avem cele mai mici preturi si sa fiti multumiti de serviciile pe care noi le oferim.

Reparatii chiar si in aceeasi zi!

In functie de problema pe care o are televizorul dumneavoastra, noi putem sa va oferim repartie pe loc, in aceeasi zi sau maxim in cateva zile in conditiile in care pise defecta nu se afla in stocul nostru. Contacti-ne telefonic pentru mai multe informatii. Multumim.